OFERTĂ - ECONOMISEȘTE 40 EURO! Cu #TabitaTour la orice călătorie, faci economie! Profitați acum de această ofertă și achiziționați... AFLA MAI MULTE
REZERVA ACUM In doar 4 minute ai biletul in mana!

DESPRE NOI

 

Cea mai veche companie din cadrul Filadelfia Group, Tabita Tour, specializata pe transportul intern si international de persoane, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profil din tara si cel mai important transportator pe destinatia Spania. Punctele forte ale companiei sunt experienta, profesionalismul, informarea corecta si rapida a clientilor, flexibilitatea si receptivitatea.

Citeste politica de calitate Tabita Tour.

„Aventura” Tabita Tour a inceput in anul 2002, cand, cativa pasionati de domeniul transporturilor au decis sa construiasca o afacere bazata pe pasiune si nu pe mercantilism. Scopul? Sa ajunga, in prima faza, cea mai importanta companie de transport de persoane din judet, dupa care – un reper in domeniu la nivel national. De aceea, ne-am canalizat intrega energie spre indeplinirea acestui scop si mai ales spre satisfacerea deplina a nevoilor clientilor nostri. Dupa zece ani de calatorii frumoase, evolutia companiei a fost mai mult decat evidenta, Tabita Tour devenind una dintre cele mai valoroase business-uri din Nord-Vestul Romaniei.

Compania a inceput cu doar zece angajati, iar dupa un deceniu de activitate familia Tabita Tour a ajuns sa fie formata din 217 profesionisti, oameni valorosi, entuziasti si implicati in dezvoltarea acestui business. Detinem astazi o retea de agentii in 35 de orase din Romania, 23 de agentii in Spania si doua in Italia, iar pe langa acestea avem si o caloborare eficienta cu peste 250 de firme revanzatoare.

Tabita Tour a investit in achizitionarea de noi autocare, astfel ca, in prezent, parcul auto numara 61 de autocare clasate la 4-5 stele si 25 de microbuze de ultima generatie, cu o capacitate de transport cuprinsa intre opt și 83 de locuri. Imbunatatirea, in mod constant, a serviciilor este unul dintre cele mai importante obiective ale companiei, de aceea ne propunem, pentru viitor, dublarea activitatii din punctul de vedere al rutelor si destinatiilor, dublarea numarului de angajati si al autocarelor din parcul auto.

some name
RAMAI INFORMAT
some name

Primeste pe email oferte speciale, invitaii la evenimente, etc.

INSCRIE-TE
CAUTA AUTOCARUL sau PERSOANA
UNDE ESTE COLETUL?

Vrei sa stii unde este coletul?

AWB-ul introdus este incorect!
GO