OFERTĂ - ECONOMISEȘTE 40 EURO! Cu #TabitaTour la orice călătorie, faci economie! Profitați acum de această ofertă și achiziționați... AFLA MAI MULTE
REZERVA ACUM In doar 4 minute ai biletul in mana!

MODALITATI DE PLATA

 

Plata biletului prin transfer bancar


Biletele de calatorie se pot achita si la banca Raiffeisen. Daca alegeti acest mod de plata va trebui sa contactati telefonic una dintre agentiile Tabita Tour inainte de a merge la banca, pentru a stabili ruta pe care doriti sa calatoriti precum şi data calatoriei, sau sa accesati site-ul www.tabitatour.ro, aici trebuie sa completati formularul de rezervare situat in partea stanga a site-ului alegand metoda de plata “transfer bancar”.  Dupa convorbirea telefonica sau rezervarea efectuata pe site va trebui sa mergeti la orice sediu al bancii Raiffeisen cu datele urmatoare:


1.Pretul biletului pe care vi-l comunicam cand ne contactati
2.Numarul nostru de cont deschis la Raiffeisen Bank.
3.Denumirea companiei noastre.


Odata ajunsi in sediul bancii trebuie sa va indreptati catre caserie si sa ii spuneti casierului ca doriti sa faceti o depunere in contul companiei noastre. Depunerea va reprezenta "rezervare bilet". Dupa efectuarea depunerii sumei in contul companiei Tabita Tour va trebui sa ne contactati telefonic pentru a ne confirma ca ati facut depunerea. Dupa confirmarea telefonica va mai trebui să aşteptaţi înca 5 minute în sediul băncii pentru ca noi sa indeplinim formalitatile pentru calatoria dumneavoastra. Cu documentele primite de la banca va veti prezenta la autocar si veti fi imbarcat. Toata operatiunea efectuata la banca dureaza aproximativ 10 minute de la inceput si pana la sfarsit.

 

Plata biletului cu numerar la agentia Tabita Tour

 

Pentru a efectua plata biletului cu numerar la una dintre agentiile Tabita Tour, va rugam sa consultati lista agentiilor Tabita Tour aici  . 

Dupa efectuarea rezervarii on-line, te rugam sa te prezinti in oricare agentie Tabita Tour pentru efectuarea platii si ridicarea biletului, altfel rezervarea ta va fi anulata automat de sistem. De asemenea va vor fi furnizate toate informatiile necesare cu privire la calatorie.

 

Plata cu cardul de debit sau de credit

 

Plata cu cardul reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de plata, oferindu-ti confortul ca in numai 5 min. sa achizitionezi biletul tau de calatorie direct de pe site-ul www.tabitatour.ro completand formularul de rezervare din partea de sus a site-u-lui si alegand sa platesti cu cardul.

Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre Tabita Tour ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati.

Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode". Elementul tehnic cheie al acestui program este folosirea unui protocol sigur de autentificare.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

O data plata efectuata, vei primi pe mail biletul si factura. Te rugam ss verifici corectitudinea informatiilor.

 

some name
RAMAI INFORMAT
some name

Primeste pe email oferte speciale, invitaii la evenimente, etc.

INSCRIE-TE
CAUTA AUTOCARUL sau PERSOANA
UNDE ESTE COLETUL?

Vrei sa stii unde este coletul?

AWB-ul introdus este incorect!
GO