Tabita Tour este o companie dinamică și flexibilă care apreciază eforturile individuale mai ales când sunt puse în slujba performanțelor întregii echipe!

1. ȘOFER AUTOCAR TRASEU RODNA-BISTRITA

Descrierea postului: - Transportul in maxima siguranta a pasagerilor pe ruta Sant/Rodna - Bistrita si retur; - Mentinerea in conditii optime a masinii de care raspunde; Candidatul ideal: - Posesor permis categoria B, D, D+E; - Atestat transport persoane; - Card tahograf; - Domiciliu in Sant sau Rodna; - Disponibilitate la deplasari; Beneficii : - Salariu motivant; - Mediu de lucru placut; - Munca alaturi de e o echipa de profesionisti. Parte a Fildelfia Group, SC Tabita Tour SRL are ca principal obiect de activitate transportul intern și internațional de persoane, fiind una dintre companiile de top la nivel național. SC Tabita Tour SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta si la: recrutare@filadelfia-tur.ro sau 0746.018.113

Te așteptăm și pe tine în cadrul echipei noastre pentru a beneficia de oportunitățile profesionale.Trimite-ne CV-ul tau și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Află de la membrii echipei ce înseamnă să faci parte din echipa Tabita Tour!