Inchirieri autocare

✔️ Ai planificat un eveniment mare si ai nevoie de un serviciu de inchirieri autocare? ✔️ Te pregatesti sa mergi in excursie si nu stii ce microbuz de inchiriat e potrivit pentru tine si grupul tau? ✔️ Cauti un autocar cu peste 50 de locuri?

De peste 20 ani, Tabita Tour ofera servicii de inchirieri autocare si microbuze. Cu o experienta vasta in domeniul transportului, un parc auto modern si o echipa profesionista, Tabita Tour se regaseste in topul companiilor de profil din Romania.

Iti punem la dispozitie parcul nostru auto pentru diverse ocazii: de la evenimente familiale, nunti, botezuri, pana la excursii sau actiuni corporate.
Tabita Tour iti ofera autocare si microbuze de inchiriat la tarife avatajoase, pentru orice tip de eveniment si buget!

Fie ca doresti un micorbuz de inchiriat sau un vehicul pentru un grup numeros, noi avem solutia: cu o capacitate de transport intre 8 si 81 de persoane, autocarele noastre si microbuzele iti stau la dispozitie.

Tip masina Tarif intern tarif extern
Tariful pentru cursele interne nu include TVA-ul

DE CE SA INCHIRIEZI AUTOCARE SAU MICROBUZE DE LA NOI?

✅ Experienta de peste 20 ani in domeniu;

✅ Promptitudinea si profesionalismul cu care tratam fiecare client;

✅ Flota extinsa - parcul auto este format din 60 de autocare si 25 microbuze de ultima generatie, de provenienta germana;

✅ Capacitate de transport mare: de 8 la 81 de persoane;

✅ Majoritatea autocarelor sunt dotate cu sistem climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, toaleta, frigidere, cafetiera, mini-bucatarie, cuseta de odihna pentru sofer, telefon, wi-fi, prize etc;

✅ Soferii se deosebesc prin experienta si punctualitate;

✅ Tarif negociabil - in functie de kilometri parcursi de catre microbuzul sau autocarul inchiriat, perioada de inchiriere si timpul de stationare.

*Pentru mai multe detalii și oferte personalizate puteți să ne contactați și la numărul de telefon: 0752.063.047

Formular cerere inchiriere autocar