Despre Noi - Istoric

Cea mai veche companie din cadrul Filadelfia Group, Tabita Tour, specializata pe transportul intern si international de persoane, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profil din tara si cel mai important transportator pe destinatia Spania. Punctele forte ale companiei sunt experienta, profesionalismul, informarea corecta si rapida a clientilor, flexibilitatea si receptivitatea.

Anul 2002
Fondarea companiei Tabita Tour

Deși povestea noastră pe segmentul de transport internațional de persoane a început în anul 1999, când am efectuat prima cursă pe ruta România - Spania, cu un microbuz de 8+1 locuri, în anul 2002 am decis că este chemarea noastră să deservim călătorii cu servicii de cea mai înaltă calitate, fondând astfel compania Tabita Tour.

Anul 2010
Începutul serviciilor poștale și de curierat rapid

Poșta Tabita Tour în cifre: 64 de agenții pe plan național și internațional; 10 depozite în România, Spania, Italia și Franța; flotă alcătuită din 24 de autoutilitare și mașini mici.

Anul 2015
Cel mai eficient operator de transport călători

În anul 2015, Tabita Tour a primit titlul de „Cel mai eficient operator de transport călători” din România, conform revistei de specialitate Tranzit. Ne-am diferențiat prin: cifrele financiare oficiale, îmbunătățirea flotei de autocare, balanța creanțe - datorii și numărul de angajați.

Anul 2016
Tabita Tour în cifre

Peste 300 de profesioniști implicați activ în promovarea serviciilor Tabita Tour; 35 de agenții în România; 23 de agenții în Spania; 3 agenții în Italia și peste 250 de parteneri și agenții revânzătoare. În anul 2016, compania noastră a transportat 505.000 pasageri. Vă mulțumim pentru încredere!

Anul 2017
Transportatorul de pasageri al anului 2016

Anul 2017 ne-a adus distincția de a fi numiți „Transportatorul de pasageri al anului 2016”, în cadrul competiției „Romanian Passenger Transport Company of the Year”, organizată de revista Cargo. Pe lângă marele premiu, compania a primit atunci și trei premii speciale pentru Siguranță Rutieră, IT și Stabilitate Financiară. Tot în anul 2017, am lansat o nouă cursă de linie internațională, România - Austria - Germania - Luxemburg - Belgia - Olanda.