TRANSPORT AUTO PLATFORMA

 


Din dorinta de a satisface toate cerintele clientilor nostri in materie de transport va punem la dispozitie si servicii de Transport de Autoturisme pe platforma din Romania spre Spania, Italia, Franta si retur.


img1img2img3

 

Serviciul de Transport Autoturisme pe plaforma vine la pachet cu o serie de beneficii pe care ar fi pacat sa le ratezi:

☑️ Ai posibilitatea sa-ti achiti transportul autoturismului in 2 rate, prin transfer bancar: 50% la semnarea contractului si 50% inainte de predarea masinii.
☑️ Rapid si simplu, in minim 10 zile ai masina acasa!

RUTA PRINCIPALA PE CARE TRANSPORTAM AUTOTURISME

Transportam autoturisme pe ruta
 Romania -> Italia (Trieste, Treviso, Verona, Piacenza, Alessandria) -> Franta (Nisa, Aix en Provence, Montpellier, Beziers) -> Spania (aproape toata Spania)


Punctele principale de preluare/descarcare a autoturismelor din Romania:
Bucuresti, Sebes, Arad, Bistrita.

Punctele principale de preluare/descarcare a autoturismelor din Spania:
Barcelona, Valencia, Zaragoza, Madrid. 

Pentru a primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp, te rugam sa completezi formularul de mai jos sau sa trimiti o solicitare de oferta la adresa de e-mail: transport.auto@filadelfialogistics.com

Daca intampini dificultati, ne poti contacta la call center: 0263.215.500 in intervalul: L-V: 07:00-21:00, S-D: 07:00-16:30 si te vom ajuta sa finalizezi procesul de solicitare oferta.

NOTA: Pentru alte solicitari fata de punctele de imbarcare principale se va stabili cu fiecare client in parte care va fi cel mai convenabil punct incarcare/preluare.

Formular cerere transport autoturisme