Transport colete din Romania  Spania, Italia, Franta

Livram bucurie celor dragi tie!

      

NU RATA! In luna iulie beneficiezi de 25% reducere la prima ta livrare si un voucher cadou pe care il poti folosi la urmatoarea livrare!

De ce sa trimiti colete international cu Tabita Tour:

☑️ Iti oferim zilnic servicii de transport colete si pachete din Romania ⥂ Spania, Italia, Franta, de la 1€/kg.
☑️ Timp optim de livrare, aproximativ 4-7 zile lucratoare.
☑️ Atunci cand vrei sa trimiti bunatati celor dragi poti opta pentru transportul la temperatura controlata, cu livrari saptamanale din RO (vinerea).
☑️ Daca te muti sau ai nevoie sa transporti mobilier, marfa, utilaje iti stam la dispozitie si cu livrari cargo sau transport de marfa cu camioane.
☑️ Iti oferim si livrarea/preluarea de la domiciliu, in aria zonei de acoperire.
☑️ Suntem aproape de tine. Poti depune sau ridica coletul tau din peste 65 de agentii din Romania, Spania sau Italia.
☑️ Poti solicita o comanda de livrare si direct de pe site-ul nostru.
☑️ Poti monitoriza livrarea online, de la sectinea AWB Tracking.
 
_

NOU! Transport Paletizat
Iti punem la dispozitie si transport paletizat de marfuri pe ruta Romania-Italia-Franta-Spania si retur.
Tarifele sunt negociabile in functie de fiecare transport.
_


CONTACT:

LIVRARI COLETE ROMANIA -> SPANIA, ITALIA, FRANTA
Depune coletul in una din agentiile noastre din Romania.
Contact Coletarie sediul central Romania: +40.746.513.524

LIVRARI COLETE SPANIA -> ROMANIA
Depune coletul in una din agentiile noastre din Spania

Contact Coletarie sediul central Spania: +34.670.691.636

LIVRARI COLETE ITALIA -> ROMANIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.333.593.2138

Adresa depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 ( aproape de statia de metrou Rho Fiera M1)

CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0976

Adresa agentie Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

In cazul in care ai de trimis sau de preluat o cantitate mai mare de colete, te rugam sa ne contactezi telefonic pentru a discuta solutiile pe care ti le putem pune la dispozitie pentru preluarea/livrarea de la/la domiciliu a coletelor.

*Tarifele nu includ taxa de preluare si livrare de la / la domiciliu. Pentru livrarea la domiciliu se percepe o taxa suplimentara in functie de numarul de km, care incepe de la 10 euro pentru livrari standard sau cargo si 5 euro pentru plicuri.

Plicuri

Plic A5
15 euro
Plic A4
15 euro

Colete Romania ↔ Italia

Pana la 5 kg
10 eur/colet
Intre 5,1 si 10 kg
15 eur/colet
Peste 10 kg
1.4 eur/kg
Peste 100 kg
1.2 eur/kg
Peste 500 kg
1 eur/kg

Colete Romania → Spania, Franta

colete.FR_pana la_5kg
15 eur/colet
colete.FR_intre_5_si_10kg
20 eur/colet
colete.FR_peste_10kg
1.85 eur/kg
colete.FR_ peste_100kg
1.65 eur/kg
colete.FR_ peste_300kg
1.45 eur/kg
colete.FR_ peste_500kg

Colete Spania → Romania

Intre 0 si 5 kg
15 eur/colet
Intre 5,1 si 10 kg
20 eur/colet
Intre 10,1 si 100 kg
1.5 eur/kg
Peste 100 kg
1.2 eur/kg

Colete Spania ↔ UE (Italia, Franta)

Intre 0 si 10 kg
20 eur/colet
Peste 10 kg
2 eur/kg

Tarifele pot suferi modificari fara o notificare prealabilă. Toate informatiile cu privire la tarife sunt disponibile la fiecare agentie Tabita Tour;

Formular solicitare depunere colet


INFORMATII UTILE:

Conform conditiilor generale privind furnizarea serviciilor postale, clientul este raspunzator ca trimiterile postale sa fie inchise intr-un ambalaj intact (fara crapaturi, rupturi), care sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si a modului si a duratei transportului. De asemenea, coletele trebuie sa fie impachetate in forme usor de manuit.

Recomandari de ambalare:
- Greutate recomandata pe colet: din Romania spre Spania 10 kg / 20 kg din Spania spre Romania;
- Ambalaj rezistent si corespunzator dimensiunii produsului;
- Material protector in interior;
- Bunurile fragile pozitionate in centrul coletului.

Compania Tabita Tour nu raspunde de calitatea continutului coletului pentru marfurile sau bunurile perisabile, precum: carne cruda, muraturi neambalate corespunzator etc.

Sunt excluse de la colectare trimiterile poştale constand in bunuri al căror transport este interzis prin dispozitii legale (substante explozive, toxice, inflamabile, psihotrope, droguri, arme sau parti ale acestora, munitii, monede, bilete de banca, bancnote sau valori la purtator, cecuri de calatorie, platina, aur, argint, prelucrate sau nu, pietre pretioase, bijuterii si alte obiecte pretioase etc.).

‼️ Tabita Tour nu are obligatia sa verifice continutul coletului. Clientul raspunde in totalitate de continutul trimiterilor postale si este raspunzator în fata legii prin nerespectarea obligatiilor sale.


Conditiile generale privind furnizarea serviciilor postale Tabita Tour pot fi consultate in orice agentie Tabita Tour sau pe site-ul nostru. Click aici.

Principalele zone unde livram colete/pachete/bagaje in Spania:

Malaga:
Adra, Algeciras, Alhaurín de la Torre, Alhaurín el Grande, Alhora, Alicante, Almería, Almuñecar, Benalmadena, Benidorm, Castell de Ferro, Coin, Denia, El Ejido, Elche, Elviria, Estacion de Cartama, Estepona, Fuengirola, Gibraltar, Granada.

Huelva:
Almonte, Andujar, Ayamonte, Bailen, Bollullos, Bonares, Brenes, Camas, Cartaya, Cordoba, Ecija, El Rocío, Gibraleón, Huelva, La Solana, Lepe, Linares, Lora del Rio, Lucena del Puerto, Mazagón, Moguer, Montoro, Palos, Pilas, Pozoblanco, Puebla del Río, Rociana del Condado, Sevilla, Ubeda.

Girona – Barcelona:
Amposta, Area de Penedes, Area del Girones, Banyoles, Barcelona, Blanes, Calafell, Castelldefels, Celrà, Cervera, Cubelles, El Prat de Llobregat, El Vendrell, Figueres, Girona, Guissona, Igualada, L’Hospitalet, La Jonquera, L’Arboç, Lloret del Mar, Mollerussa, Olot, Palafrugell, Palamos, Porta de Barcelona, Provença, Reus, Roses, Salou, Salt, Sant Feliu de Guixols, Santa Perpetua de Mogoda, Sitges, Solsona, Tarragona, Tàrrega, Tordera, Torredembarra, Vilafranca Del Penedès.

Nordul Spaniei:
Bilbao, Burgos, Gijón, La Coruña, Logroño, Lugo, Olmedo, Oviedo, Pamplona, Roa de Duerro, San Sebastian, Santander, Santiago de Compostela, Tordesillas, Torrelavega, Valladolid, Vigo, Vitoria Gasteiz.

Zaragoza:
Alfamen, Balaguer, Barbastro, Binefar, Calatayud, Graus, Huesca, Lerida, Mequinenza, Monzón, Sabiñánigo, Zaragoza, Zuera.

Valencia:
Alcoy, Alzira, Ayelo de Malferit, Benicarlo, Castellon, El Baix Ebre, Játiva, Oliva, Ontinyent, Requena, Riba Roja de Turia, Sagunto, Utiel, Valencia.

Tomelloso:
Albacete, Alcázar de San Juan, Argamasilla de Alba, Bolaños de Calatrava, Cabezamesada, Ciudad Real, Corral de Almaguer, Daimiel, Fuente de Pedro Naharro, Honrubia, Horcajo de Santiago, La Roda, Las Mesas, Las Pedroñeras, Miguel Esteban, Mota Del Cuervo, Pedro Munoz, Puertollano, Quintanar de la Orden, San Clemente, Santa Cruz de la Zarza, Socuéllamos, Tarancón, Tomelloso, Valdepenas, Villamayor de Santiago, Villarrobledo, Villarrubia de los Ojos.

Principalele zone unde livram colete/pachete/bagaje in Italia:

Trieste, Fernetti, Udine, Palmanova, Gonars, Padova, Verona, Milano, Bergamo, Novara, Brescia, Torino, Tortona, Piacenza, Genova, Ceriale, Ventimiglia.

Principalele zone unde livram colete/pachete/bagaje in Franta:

Nice, Puget-sur-Argens, Marseille, Lançon-Provence, Cannes, Aire de Breguieres, Nîmes, Montpellier, Narbonne, Perpignan, Carcassonne, Toulouse, Pau, Bayonne.