Coronavirus informatii


Dragi clienți,

Dorim să vă asigurăm că suntem alături de voi pentru a vă oferi tot suportul și consilierea de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe chat sau telefonic la numărul de call center: 0263.215.500, de Luni până Vineri, între orele 07:00-21:00. 

Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site veți găsi toate informațiile actualizate și măsurile luate cu privire la Covid-19.


TRANSPORT INTERNAȚIONAL

Efectuăm curse zilnice cu autocarul din România spre Spania, Italia, Franța si retur.

Promoție luna octombrie 2021:
Copiii cu vârsta între 0-2 ani beneficiază de 40 euro/bilet.
*Promoția este valabilă doar pe tur, curse din România spre Spania Italia, Franța în perioada 11-31 octombrie 2021.
 
Beneficii suplimentare:
✔️ Îți oferim 50 kg GRATIS la bagajul de cală.
✔️ Pe traseu, la Arad, te vei bucura de cea mai nouă si modernă autogară din România, Autogara Europa Connect, unde vei avea acces la servicii si facilități de ultimă generație.
✔️ Primești CADOU o cartelă Vodafone daca călătorești din Spania, Italia, Franța spre România, pentru a putea lua legtăura cu cei dragi.
✔️ Ai garanția că noi te informăm corect și rapid cu privire la condițiile actuale de călătorie.
✔️ Călătorești cu autocare moderne, igienizate, dotate cu Wi-Fi și prize.
✔️ Beneficiezi de o masă caldă pe traseu, în zilele de miercuri.
 
 
CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:


RUTA ROMÂNIA -> SPANIA

România este pe lista roșie, începând cu 03.10.2021.

Persoanele care călătoresc din România spre Spania trebuie să prezinte la îmbarcare certificatul digital european care atestă după caz:

- vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2;
- recuperarea împotriva virusului SARS-CoV-2;
- rezultatul unui test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 h înaintea îmbarcării;
- rezultatul unui test antigen negativ efectuat cu cel mult 48 h înaintea îmbarcării.
 
Minorii sub 12 ani sunt exceptați de la prezentarea certificatului disgital european, însă se menține obligativitatea completării formularului electronic (www.spth.gob.es) de către un adult pentru aceștia.
 
! Persoanele care călătoresc din "zone roșii"  pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ prelevat cu maxim 48 h înaintea îmbarcării. Se acceptă ca certificate doveditoare ale vaccinării, trecerii prin boală sau ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele care conțin un cod QR, redactate în limba statului în care au fost emise și în limba engleză.
 

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie și tranzitare a Franței găsești aici: http://www.mae.ro/travel-conditions/3698#813

 

RUTA SPANIA -> ROMÂNIA

Spania este pe lista verde.

Începând cu 19 septembrie 2021, pentru persoanele care călătoresc din Spania spre România nu există restricții în vigoare. Există însă restricții pentru tranzitarea Franței.

 

! Persoanele care călătoresc din "zone verzi" pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasării, sau un certificat care atestă recuperarea de infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Se acceptă ca certificate doveditoare ale vaccinării, trecerii prin boală sau ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele care conțin un cod QR, redactate în limba statului în care au fost emise și în limba engleză.

 


RUTA ROMÂNIA -> ITALIA

România este pe lista roșie, începând cu 03.10.2021.

Persoanele care călătoresc din România spre Italia au obligația de a prezenta transportatorului la momentul îmbarcării un certificat verde COVID-19 care atestă una din situațiile următoare:

- vaccinarea anti-SARS-CoV-2, cu certificarea finalizării schemei de vaccinare de cel puțin 14 zile;
- vindecarea de COVID-19, cu încetarea perioadei de izolare prescrisă în urma infecției cu SARS-CoV-2;
- rezultatul unui test PCR sau antigen negativ efectuat cu cel mult 48 h înaintea îmbarcării;

Copiii cu vârsta sub șase (6) ani sunt exceptați de la măsura efectuării testului molecular sau antigen, dar nu de la obligația izolării, acolo unde este cazul. 

De asemenea, orice persoană care sosește în Italia este obligată să completeze un formular digital de localizare (https://app.euplf.eu) a pasagerilor și să dovedească acest lucru (pe un dispozitiv mobil sau în format hârtie) transportatorului sau oricărei persoane desemnate să efectueze verificări.

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie în Italia găsiți aici: www.mae.ro/travel-conditions/3711#820.

 

RUTA ITALIA -> ROMÂNIA

Italia este pe lista verde.

Pentru călătoriile din Italia spre România nu există nicio restricție și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.
 
 

RUTA ROMÂNIA -> FRANȚA

România este pe lista roșie, începând cu 03.10.2021

Persoanele vaccinate care călătoresc din România pot intra în Franța fără un motiv urgent. Acestea trebuie să prezinte dovada vaccinării și o declarație pe propria răspundere care să ateste absența simptomelor de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și contactul cu un caz confirmat de COVID-19.

Persoanele nevaccinate care călătoresc din România pot intra în Franța doar cu un motiv urgent (lista motivelor urgente pentru statele roșii poate fi consultată pe pagina de internet a Ministerului de Interne francez: https://www.interieur.gouv.fr/Actualites/L-actu-du-Ministere/Attestation-de-deplacement-et-de-voyage).

Suplimentar, trebuie să prezinte companiilor de transport și autorităților de frontieră un test PCR sau antigen negativ de mai puțin de 24 de ore sau un certificat de recuperare Covid-19, care atestă o infecție de cel puțin 11 zile și maximum 6 luni. Copiii sub 12 ani sunt exceptați de test. La sosirea în Franța, vor intra în carantină pentru o durată de 10 zile (controlată de forțele de ordine).

De asemenea, vor prezenta:

- o declarație pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infecție cu SARS-CoV-2 și de contact cu un caz confirmat;
- un angajament că se vor supune unui test antigen la sosirea în Franța;
- un document justificativ care să ateste adresa de domiciliu sau locația unde vor efectua carantina.

Mai multe detalii aici: www.mae.ro/travel-conditions/3698

 

RUTA FRANȚA - > ROMÂNIA

Franța este pe lista verde, începând cu 03.10.2021.

Pentru călătoriile din Franța spre România nu există nicio restricție și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.

--

Biletele de călătorie le puteți achiziționa online sau de la agențiile Tabita Tour.

Pentru grupurile de peste 10 persoane vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta toate facilitățile pe care vi le putem oferi.

ℹ️ Agențiile Tabita Tour din România, Spania și Italia sunt deschise. Vedeți aici și datele de contact ale agențiilor din Spania, Italia: https://www.tabitatour.ro/agentii

--

!!! Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că, compania Tabita Tour a luat și va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

✔️ Autocarele sunt igienizate după și înainte de fiecare cursă;
✔️ Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
✔️ Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
✔️ La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
✔️ Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
✔️ Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

 

TRANSPORT COLETE

Livrăm colete din România spre Spania, Italia și din Spania, Italia spre România. 

✔️Tarife începând cu 1€/kg
✔️Preluare de la depozitele și agențiile Tabita Tour sau de pe traseu la un punct de colectare stabilit.
✔️Preluare/livrare colet de la/la domiciliu - se va percepe o taxă suplimentară.


​✔️LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA, ROMÂNIA-ITALIA
Contact Coletărie sediul central Romania: +40.746.513.524


✔️LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA

Contact Coletărie sediul central Spania:+34.670.691.636
 

​✔️LIVRARI COLETE ITALIA - ROMÂNIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.353.320.1803/ +39.333.593.2138
Adresă depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 (aproape de stația de metrou Rho Fiera M1)
CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0666
Adresă agenție Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

TRANSPORT INTERN


Pentru cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur puteți face rezervarea locului direct de pe site. De asemenea, pentru orice cursă internă aveți posibilitatea să cumpărați biletul online.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon ➡️ 0757.109.248.
 
Mai multe detalii despre cursele interne găsiți aici ➡️ www.tabitatour.ro/transport-intern

 

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Purtați obligatoriu mască de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde sau dezinfectați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. 

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire la deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour