Coronavirus informatii

Dragi clienți,

Dorim să vă asigurăm că suntem alături de dvs. pentru a vă oferi tot suportul și consilierea de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe chat sau telefonic la numărul de call center: 0263.215.500, de Luni până Vineri, între orele 07:00-21:00. 

Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site veți găsi toate informațiile actualizate și măsurile luate cu privire la Covid-19.


TRANSPORT INTERNAȚIONAL

Efectuăm curse zilnice regulate din România spre Spania, Italia, Franța și retur.


PROMOȚII ACTUALE:

✅ Dacă călătorești cu Tabita Tour în perioada 05 octombrie - 30 noiembrie 2020, din România spre Spania, Italia, Franța, primești bonus un voucher în valoare de 5 EUR pe care îl poți folosi pentru expedierea unui colet prin Poșta Tabita Tour.

Pentru revendicarea reducerii/voucher-ului trebuie să prezinți biletul de călătorie sau numele persoanei care a călătorit. Solicită termenii și condițiile promoției în agențiile Tabita Tour.

✅ Toți pasagerii care călătoresc din Spania, Italia, Franța spre România primesc la intrarea în țară o CARTELĂ GRATUITĂ din partea Tabita Tour și Vodafone Romania, pentru a putea lua legătura cu cei dragi!


CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:

ROMÂNIA - SPANIA

În momentul actual, persoanele care călătoresc pe cale terestră (inclusiv autocar) din România spre Spania pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul și NU trebuie să prezinte dovada unui test PCR negativ Covid-19. De asemenea, la intrarea în Spania nu se intră în izolare/carantină.

Conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe, începând cu 23 nov. 2020 se introduce obligativitatea prezentării unui test PCR negativ Covid-19 doar persoanelor care călătoresc din România spre Spania pe cale aeriană sau maritimă. Mai multe detalii aici: www.mae.ro/travel-conditions/3747#839

 

SPANIA - ROMÂNIA
Persoanele care călătoresc din Spania spre România pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul și începând cu data de 20.11.2020 NU mai trebuie să intre în carantină/izolare.

 

ROMÂNIA - FRANȚA
În momentul actual persoanele care călătoresc pe cale terestră din România spre Franța pot călători doar cu actul de identitate sau pașaportul și NU trebuie să intre în carantină/izolare.

FRANȚA - ROMÂNIA

Persoanele care călătoresc din Franța spre România pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul, însă, începând cu data de 07.10.2020 trebuie să intre pe teritoriul României în izolare la domiciliu/carantină timp de 14 zile, cu excepția celor care rămân pe teritoriul României pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.

De asemenea, persoanele care sosesc în România din Franța și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10-a zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8-a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.

ROMÂNIA - ITALIA

Persoanele care călătoresc din România spre Italia pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul, însă trebuie să intre în izolare la domiciliu/carantină timp de 14 zile pe teritoriul Italiei. 

ITALIA - ROMÂNIA

Persoanele care călătoresc din Italia spre România pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul, însă, începând cu data de 03.11.2020 trebuie să intre pe teritoriul României în izolare la domiciliu/carantină timp de 14 zile, cu excepția celor care rămân pe teritoriul României pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.

De asemenea, persoanele care sosesc în România din Italia și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10-a zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8-a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.

 

--

Biletele de călătorie le puteți achiziționa online sau de la agențiile Tabita Tour.

Pentru grupurile de peste 10 persoane vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta toate facilitățile pe care vi le putem oferi.

ℹ️ Agențiile Tabita Tour din România, Spania și Italia sunt deschise. La unele agenții din România, momentan avem un program mai scurt. În tabelul de mai jos găsiți orarul actual al agențiilor din România.

Vedeți aici și datele de contact ale agențiilor din Spania, Italia: https://www.tabitatour.ro/agentii

!!! Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că, compania Tabita Tour a luat și va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

✔️ Autocarele sunt igienizate înainte de fiecare cursă;
✔️ Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
✔️ Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
✔️ La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
✔️ Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
✔️ Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

 

TRANSPORT COLETE

Livrăm colete din România spre Spania, Italia și din Spania, Italia spre România. 

PROMOȚIE COLETE OCTOMBRIE-NOIEMBRIE
Toamna aceasta vine cu reduceri speciale pentru serviciul de coletărie, ruta România-Spania și România-Italia

✅ La 100 kg colete trimise, primești 10 kg/gratis;
✅ La 3 colete trimise de minimum 20kg fiecare, primești 5 kg/gratis.

✔️Tarife începând cu 1€/kg
✔️Preluare de la depozitele și agențiile Tabita Tour sau de pe traseu la un punct de colectare stabilit.
✔️Preluare/livrare colet de la/la domiciliu - se va percepe o taxă suplimentară.


​✔️LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA, ROMÂNIA-ITALIA
Contact Coletărie sediul central Romania: +40.747.111.223


✔️LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA

Contact Coletărie sediul central Spania:+34.670.691.636
 

​✔️LIVRARI COLETE ITALIA - ROMÂNIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.353.320.1803/ +39.333.593.2138
Adresă depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 ( aproape de stația de metrou Rho Fiera M1)
CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0666
Adresă agenție Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

TRANSPORT INTERN

Am reluat cursele interne efectuate în județul Bistrița-Năsăud, dar și cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur, după cum urmează:

 
BISTRIȚA - CLUJ NAPOCA ȘI RETUR
Plecări din Bistrița: 05:40, 12:00, 16:30
Plecări din Cluj-Napoca la 11:00, 15:00 si 19:30
 
Pentru cursele cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur poți face rezervarea online de pe site-ul: www.tabitatour.ro
 
--
 
CHIOCHIȘ - BISTRIȚA ȘI RETUR
Plecare din Chiochiș: 06:30 
Plecare din Bistrița: 13:30
 
BREAZA - BISTRIȚA ȘI RETUR
Plecare din Breaza: 06:00 
Plecare din Bistrița: 13:30
 
ȘANȚ - BISTRIȚA ȘI RETUR
Plecări din Șanț: 05:15, 07:00
Plecări din Bistrița: 11:30, 14:15
 
BUDACU DE SUS - BISTRIȚA ȘI RETUR
Plecări din Budacu de Sus: 05:35, 07:00
Plecări din Bistrița: 16:00, 19:30
 
Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon ➡️ 0757.109.248.

 

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Purtați obligatoriu mască de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde sau dezinfectați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. 

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour