Coronavirus informatii


Dragi clienți,

Dorim să vă asigurăm că suntem alături de voi pentru a vă oferi tot suportul și consilierea de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe chat sau telefonic la numărul de call center: 0263.215.500, de Luni până Vineri, între orele 07:00-21:00. 

Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site veți găsi toate informațiile actualizate și măsurile luate cu privire la Covid-19.


TRANSPORT INTERNAȚIONAL

Efectuăm curse zilnice cu autocarul din România spre Spania, Italia, Franța și retur.

⭐ 1- PROMOȚIE IUNIE TUR

Familiile care călătoresc cu Tabita Tour pe ruta România -> Spania, Italia, Franța, în perioada 02-30 iunie 2021, beneficiază de 50% reducere la biletele pentru copii.
Reducerea se aplică pentru copiii până în 12 ani și se calculează 50% din tariful de adult.

⭐ 2- PROMOȚIE IUNIE-IULIE TUR

Dacă achiziționezi de la agențiile Tabita Tour un bilet de autocar cu plecare în perioada 10 iunie - 31 iulie 2021 pe ruta România -> Italia, Franța, Spania și menționezi codul "10", primești un voucher de 10 euro.

Voucherul de 10 euro îl poți folosi pentru:
✔️ Bilet de autocar retur, pe ruta Spania, Franța, Italia -> România cu plecare în perioada 15 august - 30 septembrie 2021;
sau
✔️ Livrare la domiciliu în România pentru colete trimise din Spania, Franța, Italia spre România în perioada 15 august - 30 noiembrie 2021.

Regulamentul complet al campaniei îl poți consulta aici: https://www.tabitatour.ro/pagina/regulamente-campanii-si-promotii

⭐ 3- PROMOȚIE RETUR

Dacă călătorești din Spania, Italia, Franța spre România primești la intrarea în țară o CARTELĂ GRATUITĂ din partea Tabita Tour și Vodafone Romania, pentru a putea lua legătura cu cei dragi.


CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:


RUTA ROMÂNIA -> SPANIA

România și Spania sunt la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile efectuate din România spre Spania, pe cale rutieră, nu există restricții în vigoare. Există însă resticții pentru tranzitarea Franței.

Începând cu 9 iunie 2021, persoanele care călătoresc din zone "verzi" pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasarii. 

Pentru copiii care au sub 11 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară însă declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de Covid-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact în ultimele 14 zile de dinaintea călătoriei.

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie și tranzitare a Franței găsești aici: http://www.mae.ro/travel-conditions/3698#813

--

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor noștri avem colaborări cu mai multe spitale, clinici medicale private sau centre de testare mobile din România, Ungaria și Spania, iar clienții Tabita Tour beneficiază de discount-uri preferențiale. Lista cu clinicile partenere din fiecare zonă/localitate o puteți solicita de la reprezentanții de vânzări Tabita Tour.

De asemenea, pentru pasagerii care nu prezintă la îmbarcare un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării, la cerere vă putem facilita realizarea testului pe traseu, în Ungaria. Tarifele și condițiile de realizare ale acestor teste vă vor fi comunicate de reprezentanții de vânzări Tabita Tour, urmând să semnați la fața locului și un consimțământ. În caz de rezultat pozitiv al testului, compania Tabita Tour nu își asumă imposibilitatea continuării călătoriei dvs.

RUTA SPANIA -> ROMÂNIA

Spania și România sunt la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile din Spania spre România testul PCR nu mai este necesar la intrarea în România și NU se mai aplică carantina/izolarea la domiciliu. Insă, există în continuare resticții pentru tranzitarea Franței.
 
Începând cu 9 iunie 2021, persoanele care călătoresc din zone "verzi" pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasarii. 

Pentru copiii care au sub 11 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară însă declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de Covid-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact în ultimele 14 zile de dinaintea călătoriei.


RUTA ROMÂNIA -> ITALIA 

Persoanele care călătoresc din România spre Italia:

- au obligația să prezinte transportatorului la momentul îmbarcării sau oricărei persoane desemnate să efectueze verificări rezultatul negativ al unui test molecular (tip PCR) sau de captură antigen pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 48 de ore anterior intrării pe teritoriul italian.
 
La intrarea pe teritoriul italian, persoanele care nu prezintă documentul menționat anterior au următoarele obligații:
 
- să se supună măsurii de supraveghere sanitară și să efectueze autoizolarea, pentru o perioadă de 10 zile, la domiciliul sau reședința acestora. După efectuarea celor 10 zile de autoizolare, să se supună unui test molecular sau antigen, de tip tampon, pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie în Italia găsiți aici: www.mae.ro/travel-conditions/3711#820.

 

RUTA ITALIA -> ROMÂNIA

Italia se află la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile Italia spre România nu mai există nicio restricție. Testul PCR nu mai este obligatoriu la îmbarcare și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.

 

RUTA ROMÂNIA -> FRANȚA

România se află la momentul actual pe lista verde.

Începând cu 9 iunie 2021, persoanele care călătoresc din zone "verzi" pot călători în Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasarii. 

Pentru copiii care au sub 11 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară însă declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de Covid-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact în ultimele 14 zile de dinaintea călătoriei.

Mai multe detalii aici: www.mae.ro/travel-conditions/3698

 

RUTA FRANȚA - > ROMÂNIA

Franța se află la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile din Franța spre România nu mai există nicio restricție. Testul PCR nu mai este obligatoriu la îmbarcare și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.
 

--

Biletele de călătorie le puteți achiziționa online sau de la agențiile Tabita Tour.

Pentru grupurile de peste 10 persoane vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta toate facilitățile pe care vi le putem oferi.

ℹ️ Agențiile Tabita Tour din România, Spania și Italia sunt deschise. Vedeți aici și datele de contact ale agențiilor din Spania, Italia: https://www.tabitatour.ro/agentii

--

!!! Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că, compania Tabita Tour a luat și va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

✔️ Autocarele sunt igienizate după și înainte de fiecare cursă;
✔️ Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
✔️ Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
✔️ La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
✔️ Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
✔️ Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

 

TRANSPORT COLETE

Livrăm colete din România spre Spania, Italia și din Spania, Italia spre România. 

✔️Tarife începând cu 1€/kg
✔️Preluare de la depozitele și agențiile Tabita Tour sau de pe traseu la un punct de colectare stabilit.
✔️Preluare/livrare colet de la/la domiciliu - se va percepe o taxă suplimentară.


​✔️LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA, ROMÂNIA-ITALIA
Contact Coletărie sediul central Romania: +40.746.513.524


✔️LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA

Contact Coletărie sediul central Spania:+34.670.691.636
 

​✔️LIVRARI COLETE ITALIA - ROMÂNIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.353.320.1803/ +39.333.593.2138
Adresă depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 ( aproape de stația de metrou Rho Fiera M1)
CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0666
Adresă agenție Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

TRANSPORT INTERN


Pentru cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur puteți face rezervarea locului direct de pe site. De asemenea, pentru orice cursă internă aveți posibilitatea să cumpărați biletul online.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon ➡️ 0757.109.248.
 
Mai multe detalii despre cursele interne găsiți aici ➡️ www.tabitatour.ro/transport-intern

 

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Purtați obligatoriu mască de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde sau dezinfectați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. 

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire la deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour